Broodje visschnitzel
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin. Schil ondertussen de wortel en snijd in de lengte doormidden en daarna in halve plakjes. Scheur de bladeren van de kropsla. Snijd 2 uien doormidden en vervolgens in halve ringen. Snipper de laatste ui. Meng in een kommetje 2 el mayonaise met het water en breng de dressing op smaak met peper en zout. Houd 4 slablaadjes apart. Meng de rest van de sla met de wortel, gesnipperde ui en dressing.
Bak de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de olie en bak de uiringen in 4-5 min. gaar. Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de rest van de mayonaise en beleg ze met een slablaadje, visschnitzel en uiringen. Serveer met de krieltjes en de salade.
Broodje visschnitzel
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin. Schil ondertussen de wortel en snijd in de lengte doormidden en daarna in halve plakjes. Scheur de bladeren van de kropsla. Snijd 2 uien doormidden en vervolgens in halve ringen. Snipper de laatste ui. Meng in een kommetje 2 el mayonaise met het water en breng de dressing op smaak met peper en zout. Houd 4 slablaadjes apart. Meng de rest van de sla met de wortel, gesnipperde ui en dressing.
Bak de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de olie en bak de uiringen in 4-5 min. gaar. Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de rest van de mayonaise en beleg ze met een slablaadje, visschnitzel en uiringen. Serveer met de krieltjes en de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el traditionele olijfolie
425 g barbecue minikrieltjes
250 g winterpeen
1 kropsla
3 rode uien
4 el mayonaise
1 el kraanwater
4 diepvries visschnitzels
4 witte bollen met sesam