Broodje visschnitzel
bewaar
bewaar

Broodje visschnitzel

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin. Schil ondertussen de wortel en snijd in de lengte door­midden en daarna in halve plakjes. Scheur de bladeren van de kropsla. Snijd 2 uien doormidden en vervolgens in halve ringen. Snipper de laatste ui. Meng in een kommetje 2 el mayonaise met het water en breng de dressing op smaak met peper en zout. Houd 4 slablaadjes apart. Meng de rest van de sla met de wortel, gesnipperde ui en dressing.

Bak de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm onder aluminium­folie. Verhit de rest van de olie en bak de uiringen in 4-5 min. gaar. Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de rest van de mayonaise en beleg ze met een slablaadje, visschnitzel en uiringen. Serveer met de krieltjes en de salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje visschnitzel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig