Couscous met pittenmix
Het zuurtje van de citroen, het bittertje van de radijs en het krokante van de pitjes: een heerlijk geheel.
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Snijd de radijs in partjes.
Doe de couscous in een ruime schaal en meng de ui en het zout erdoor. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp en sap toe aan de couscous. Schenk het water erop, roer door en laat 10 min. staan.
Laat de kaasblokjes uitlekken en vang de olie op. Voeg de kaasblokjes en 4 el olie uit het potje toe aan de couscous. Kook de sugar snaps 2 min. en giet af. Voeg samen met de radijs, peterselie en pittenmix toe aan de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
Couscous met pittenmix
Instructievideo - 03:34 min.
Couscous met pittenmix
Het zuurtje van de citroen, het bittertje van de radijs en het krokante van de pitjes: een heerlijk geheel.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Snijd de radijs in partjes.
Doe de couscous in een ruime schaal en meng de ui en het zout erdoor. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp en sap toe aan de couscous. Schenk het water erop, roer door en laat 10 min. staan.
Laat de kaasblokjes uitlekken en vang de olie op. Voeg de kaasblokjes en 4 el olie uit het potje toe aan de couscous. Kook de sugar snaps 2 min. en giet af. Voeg samen met de radijs, peterselie en pittenmix toe aan de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
30 g verse platte peterselie
2 bosjes radijsjes
300 g couscous
2 tl zout
1 citroen
400 ml kokend water
300 g witte kaasblokjes in kruidenolie
400 g diepvries sugarsnaps
40 g saladepittenmix