Ovenschotel met tonijn
In deze ovenschotel zitten zilte vlokken tonijn en superzoete cherrytomaatjes verstopt.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min. Giet af en spoel koud onder stromend water. Doe in de ovenschaal.
Halveer de cherrytomaten. Voeg de tomatensoep, erwten en tomaten toe en schep om. Laat de tonijn uitlekken. Doe de tonijn erbij en schep voorzichtig om.
Verdeel de kaas erover en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.
Ovenschotel met tonijn
In deze ovenschotel zitten zilte vlokken tonijn en superzoete cherrytomaatjes verstopt.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min. Giet af en spoel koud onder stromend water. Doe in de ovenschaal.
Halveer de cherrytomaten. Voeg de tomatensoep, erwten en tomaten toe en schep om. Laat de tonijn uitlekken. Doe de tonijn erbij en schep voorzichtig om.
Verdeel de kaas erover en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
250 g cherrytomaten
570 ml romige tomatensoep
450 g diepvries tuinerwten
320 g tonijnstukken in olijfolie
100 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)