Spaghetti met saus
bewaar
bewaar

Spaghetti met saus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 3/5 vam de olie in een hapjespan en fruit de ui en bleekselderij 3 min. Voeg de courgette toe en bak 5 min. Schep regelmatig om. Roer de tomatensaus en rozijnen en peper en zout erdoor. Laat op laag vuur 12 min. zachtjes koken.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de chipolata in 5 min. rondom bruin en gaar.

Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 4 borden. Verdeel de worstjes erover en serveer. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).

serveertipLekker met geraspte Pecorino Romano (kaas)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met saus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig