Spaghetti met saus
Aan de slag
Verhit 3/5 vam de olie in een hapjespan en fruit de ui en bleekselderij 3 min. Voeg de courgette toe en bak 5 min. Schep regelmatig om. Roer de tomatensaus en rozijnen en peper en zout erdoor. Laat op laag vuur 12 min. zachtjes koken.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de chipolata in 5 min. rondom bruin en gaar.
Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 4 borden. Verdeel de worstjes erover en serveer. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).
Spaghetti met saus
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 3/5 vam de olie in een hapjespan en fruit de ui en bleekselderij 3 min. Voeg de courgette toe en bak 5 min. Schep regelmatig om. Roer de tomatensaus en rozijnen en peper en zout erdoor. Laat op laag vuur 12 min. zachtjes koken.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de chipolata in 5 min. rondom bruin en gaar.
Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 4 borden. Verdeel de worstjes erover en serveer. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
4 bleekselderij
1 courgette
5 el olijfolie extra vierge
720 ml passata di pomodoro
100 g rozijnen
300 g volkorenspaghetti
300 g chipolataworstjes