Lasagnesalade
bewaar
bewaar

Lasagnesalade

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Maak in een ruime schaal een marinade van het basilicum, de knoflook, 6 el olie en het zout. Voeg de tomaten en mozzarella toe en schep om.

Breng een pan water met wat zout en 1 el olie aan de kook en kook de lasagne­bladen in 8 min. beetgaar. Giet af.

Leg op 4 borden 1 lasagneblad en bedek met van de tomaat en mozzarella. Leg er wat rucola op en dek af met 1 lasagnevel. Maak zo nog 2 lagen, eindig met een lasagnevel. Schep de achtergebleven marinade over de lasagne. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagnesalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig