Lasagnesalade
Aan de slag
Maak in een ruime schaal een marinade van het basilicum, de knoflook, 6 el olie en het zout. Voeg de tomaten en mozzarella toe en schep om.
Breng een pan water met wat zout en 1 el olie aan de kook en kook de lasagnebladen in 8 min. beetgaar. Giet af.
Leg op 4 borden 1 lasagneblad en bedek met van de tomaat en mozzarella. Leg er wat rucola op en dek af met 1 lasagnevel. Maak zo nog 2 lagen, eindig met een lasagnevel. Schep de achtergebleven marinade over de lasagne. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.
Lasagnesalade
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maak in een ruime schaal een marinade van het basilicum, de knoflook, 6 el olie en het zout. Voeg de tomaten en mozzarella toe en schep om.
Breng een pan water met wat zout en 1 el olie aan de kook en kook de lasagnebladen in 8 min. beetgaar. Giet af.
Leg op 4 borden 1 lasagneblad en bedek met van de tomaat en mozzarella. Leg er wat rucola op en dek af met 1 lasagnevel. Maak zo nog 2 lagen, eindig met een lasagnevel. Schep de achtergebleven marinade over de lasagne. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje verse basilicum
½ teen knoflook
7 el olijfolie
1 tl zout
8 trostomaten
2 mozzarella
1 pak lasagnebladen
1 zak rucola