Burger à la pizzaiola
bewaar
bewaar

Burger à la pizzaiola

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer het basilicum en de mayonaise met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit de grillpan of steek de barbecue aan en gril 4 hamburgers in 3 min. gaar. Keer halverwege. Leg ze afgedekt op een bord om ze warm te houden. Gril de rest van de hamburgers in 3 min. gaar. Bedek 4 hamburgers met een plak mozzarella en 2 plakken tomaat. Dek af met een hamburger. Gril de dubbele hamburgers nog 2 min. Keer voorzichtig na 1 min.

Snijd het brood in 4 gelijke stukken en halveer overlangs. Bedek de onderste helften met rucola, de dubbele hamburgers, 2 el basilicummayo en 2 el olijven. Dek af met de bovenste helften van het brood.

Meng de rest van de mozzarella, tomaten, rucola en olijven tot een salade. Verdun de rest van de basilicummayo met 2 el water en besprenkel er de salade mee.

Hamburgers grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:30 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Burger à la pizzaiola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig