Aspergesalade met champignons
Aan de slag
Meng de helft van de tijm door 4 el olie. Laat de asperges en champignons hierin minimaal 30 min. marineren.
Meng de rest van de tijm met 4 el olie en de balsamicoazijn.
Rijg de champignons aan de satéprikkers en gril ze op de barbecue in 8 min. gaar. Leg na 3 min. de asperges erbij, dwars op het rooster van de barbecue. Laat de champignons even afkoelen en haal ze van de prikkers.
Meng de nog warme asperges en champignons met de tijm-balsamicodressing en mozzarellabolletjes. Bestrooi met de kaas. Lekker met pain campagnard (brood).
Groene asperges op de barbecue
Instructievideo - 00:28 min.
Aspergesalade met champignons
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng de helft van de tijm door 4 el olie. Laat de asperges en champignons hierin minimaal 30 min. marineren.
Meng de rest van de tijm met 4 el olie en de balsamicoazijn.
Rijg de champignons aan de satéprikkers en gril ze op de barbecue in 8 min. gaar. Leg na 3 min. de asperges erbij, dwars op het rooster van de barbecue. Laat de champignons even afkoelen en haal ze van de prikkers.
Meng de nog warme asperges en champignons met de tijm-balsamicodressing en mozzarellabolletjes. Bestrooi met de kaas. Lekker met pain campagnard (brood).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje verse tijm
8 el olijfolie
1 bos groene asperges
1 bakje kastanjechampignons
2 el balsamicoazijn
1 zakje mozzarella
100 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
4 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water