Gambaspiesen met paprika en ananas
bewaar
bewaar

Gambaspiesen met paprika en ananas

20 min. bereiden / 1 uur wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Laat de garnalen 1 uur marineren in de teriyakisaus. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 3 cm.

Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen, paprika en ananas om en om aan de satéprikkers.

Gril de spiesen op de barbecue in 5 min. gaar. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

algemeenVervang de reuzengarnalen eens door in stukken gesneden kipsaucijzen.
algemeenDe woksaus smaakt ook lekker in roerbakgerechten.

Garnalen grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gambaspiesen met paprika en ananas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig