Garnalencurry met paprika
bewaar
bewaar

Garnalencurry met paprika

45 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Pel de garnalen. Verhit 2 el olie in de wok en bak de garnalen op hoog vuur al omscheppend 2 min. Schep ze uit de wok en zet deze terug op het vuur. Verhit de rest van de olie in de wok. Bak de ui met het komijnzaad op middelhoog vuur 5 min. Voeg de paprika, de knoflook en de gember toe en bak nog 5 min. Roer regelmatig. Voeg de cayennepeper toe en bak nog even mee. Voeg de tomaat toe en laat deze in 10 min. op laag vuur zacht worden. Schep de garnalen door de groenten en laat nog 6 min. stoven. Roer de garam massala en de koriander erdoor en breng op smaak met zout.

Lekker erbij: Pittig munt-sjalotmengsel, Korianderchutney, Rijst met amandelen en rozijnen, Gestoofde spinazie met verse kaas, Komkommer-radijsraita en Mango lassi (zie al deze recepten op ah.nl/recepten).

algemeenLekker erna: Indiase hangop (zie recept op ah.nl/recepten).

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalencurry met paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig