Farfalle met tonijn-citroensaus
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Laat de tonijn uitlekken en vang 3 el olie op. Snijd ondertussen de courgette in dunne reepjes.
Verhit de tonijnolie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe en bak 3 min. Voeg de citroenrasp en het -sap, de tonijn, ricotta en peper en zout toe en draai het vuur laag. Verwarm nog 5 min.
Schep de pasta door de saus. Voeg de peterselie toe en serveer direct.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Farfalle met tonijn-citroensaus
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Laat de tonijn uitlekken en vang 3 el olie op. Snijd ondertussen de courgette in dunne reepjes.
Verhit de tonijnolie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe en bak 3 min. Voeg de citroenrasp en het -sap, de tonijn, ricotta en peper en zout toe en draai het vuur laag. Verwarm nog 5 min.
Schep de pasta door de saus. Voeg de peterselie toe en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
1 citroen
2 blikjes tonijnstukken in zonnebloemolie
2 courgettes
2 tenen knoflook
1 bakje ricotta
1 bakje platte peterselie