Broodje kerriegarnalen
bewaar
bewaar

Broodje kerriegarnalen

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de pistolets open. Besmeer alle helften dun met sambal. Verdeel de atjar over de broodjes. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, laat het puntje zitten en snijd in kleine stukjes.

Verhit de olie in een koekenpan en voeg het kerriepoeder, de haricots verts, bosui en garnalen toe. Bak al omscheppend 3 min. op hoog vuur. Verdeel het mengsel over de broodjes en serveer. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

algemeenHaricots verts zijn ook lekker in een salade niçoise. Kijk voor recepten op ah.nl/allerhande.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje kerriegarnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig