Broodje kerriegarnalen
Aan de slag
Snijd de pistolets open. Besmeer alle helften dun met sambal. Verdeel de atjar over de broodjes. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, laat het puntje zitten en snijd in kleine stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en voeg het kerriepoeder, de haricots verts, bosui en garnalen toe. Bak al omscheppend 3 min. op hoog vuur. Verdeel het mengsel over de broodjes en serveer. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
Broodje kerriegarnalen
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de pistolets open. Besmeer alle helften dun met sambal. Verdeel de atjar over de broodjes. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, laat het puntje zitten en snijd in kleine stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en voeg het kerriepoeder, de haricots verts, bosui en garnalen toe. Bak al omscheppend 3 min. op hoog vuur. Verdeel het mengsel over de broodjes en serveer. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 witte pistolets
2 el sambal badjak
4 el atjar
½ schaaltje haricots verts
2 el zonnebloemolie
2 tl kerriepoeder
1 zakje bosui
2 bakjes jumbogarnalen