Pittige vegahotdog met Franse mosterd
Een heerlijk alternatief voor wie (een dagje) geen vlees eet.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 3 min. goudbruin. Neem ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie of een deksel.
Snijd ondertussen de witte puntjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Verhit de grillpan en gril de broodjes zonder olie of boter 3 min. op de ingesneden kant.
Beleg elk broodje met wat rauwkost Amsterdamse ui en atjar tjampoer. Verdeel de worst erover en vervolgens de sambal en gebakken uitjes. Maak zigzaggend streepjes van de Franse mosterd op de broodjes.
Pittige vegahotdog met Franse mosterd
Een heerlijk alternatief voor wie (een dagje) geen vlees eet.
null personen
440 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 3 min. goudbruin. Neem ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie of een deksel.
Snijd ondertussen de witte puntjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Verhit de grillpan en gril de broodjes zonder olie of boter 3 min. op de ingesneden kant.
Beleg elk broodje met wat rauwkost Amsterdamse ui en atjar tjampoer. Verdeel de worst erover en vervolgens de sambal en gebakken uitjes. Maak zigzaggend streepjes van de Franse mosterd op de broodjes.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
4 vegetarische worstjes
4 witte puntjes
150 g koelverse rauwkost Amsterdamse ui
4 el atjar tjampoer
½ el sambal badjak
4 el gebakken uitjes
1 el Kuhne Franse mosterd
Dit heb je nodig
grillpan