Aubergine met lam en couscous
bewaar
bewaar

Aubergine met lam en couscous

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe de couscous in een ruime schaal en schenk er 300 ml kokend water over. Dek af met vershoudfolie en laat 10 min. staan.

Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de worst, aubergine, ui en komijn 15 min. op laag vuur. Schep regelmatig om.

Schep 2 el olie en de munt door de couscous en breng op smaak met peper en zout. Voeg de tomaten en kikkererwten toe aan het vlees-groentemengsel en warm nog 3 min. door. Schep af en toe om. Serveer met de couscous.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aubergine met lam en couscous

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig