Aubergine met lam en couscous
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime schaal en schenk er 300 ml kokend water over. Dek af met vershoudfolie en laat 10 min. staan.
Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de worst, aubergine, ui en komijn 15 min. op laag vuur. Schep regelmatig om.
Schep 2 el olie en de munt door de couscous en breng op smaak met peper en zout. Voeg de tomaten en kikkererwten toe aan het vlees-groentemengsel en warm nog 3 min. door. Schep af en toe om. Serveer met de couscous.
Aubergine met lam en couscous
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime schaal en schenk er 300 ml kokend water over. Dek af met vershoudfolie en laat 10 min. staan.
Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de worst, aubergine, ui en komijn 15 min. op laag vuur. Schep regelmatig om.
Schep 2 el olie en de munt door de couscous en breng op smaak met peper en zout. Voeg de tomaten en kikkererwten toe aan het vlees-groentemengsel en warm nog 3 min. door. Schep af en toe om. Serveer met de couscous.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
4 el olijfolie
1 schaal lamsworstjes
1 aubergine
1 ui
2 tl gemalen komijn
1 bakje munt
4 tomaten
1 blik kikkererwten