Couscous met aubergine en falafel
bewaar
bewaar

Couscous met aubergine en falafel

Een bord vol lekkers: gekruide aubergine, falafel, couscous en spinazie.

30 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1½ cm. Schep om met ⅔ van de olie, de kruiden en eventueel zout en verdeel over de met bakpapier beklede bakplaat.

Neem de bakplaat na 10 min. uit de oven en leg de falafel bij de aubergine op de bakplaat en bak nog 15 min. Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt fijn. Roer de couscous los met een vork en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de couscous om met de munt en granaatappelpitjes.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en laat de spinazie in delen slinken. Schep de aubergine door de spinazie en serveer met de couscous, falafel en cottagecheese.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met aubergine en falafel

Een bord vol lekkers: gekruide aubergine, falafel, couscous en spinazie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig