Garnalen-krabkoekjes
Aan de slag
Korstjes van brood afsnijden en brood (in keukenmachine) verkruimelen. Garnalen fijnhakken. In vergiet krab laten uitlekken. In kom ei loskloppen. Helft van peterselie erboven fijn knippen. Broodkruim, garnalen, krab, slagroom en mayonaise erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en tot 8 ronde koekjes vormen. Koekjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
In koekenpan boter verhitten en koekjes in 5 à 6 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen rest van peterselie boven ravigotesaus fijn knippen en erdoor roeren. Sla over vier borden verdelen. Koekjes erop leggen. Saus apart erbij serveren.
Garnalen-krabkoekjes
null personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Korstjes van brood afsnijden en brood (in keukenmachine) verkruimelen. Garnalen fijnhakken. In vergiet krab laten uitlekken. In kom ei loskloppen. Helft van peterselie erboven fijn knippen. Broodkruim, garnalen, krab, slagroom en mayonaise erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en tot 8 ronde koekjes vormen. Koekjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
In koekenpan boter verhitten en koekjes in 5 à 6 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen rest van peterselie boven ravigotesaus fijn knippen en erdoor roeren. Sla over vier borden verdelen. Koekjes erop leggen. Saus apart erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes oud witbrood
1 bakje roze garnalen
1 blikje extra fancy crab
1 ei (M)
½ zakje verse peterselie
1 eetlepel slagroom
1 eetlepel mayonaise
0 zout en peper
2 eetlepels boter of margarine
1 zakje veldsla
1 bakje ravigotesaus