Fluitpasta
Aan de slag
Pel de garnalen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak nog 2 min. mee.
Voeg de garnalen en pesto toe en bak 3 min. Doe de bouillon erbij en laat op hoog vuur 4 min. koken.
Giet de pasta af en schep door de garnalen. Verdeel over 4 borden, bestrooi met de pijnboompitten en kaas en serveer direct.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Fluitpasta
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pel de garnalen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak nog 2 min. mee.
Voeg de garnalen en pesto toe en bak 3 min. Doe de bouillon erbij en laat op hoog vuur 4 min. koken.
Giet de pasta af en schep door de garnalen. Verdeel over 4 borden, bestrooi met de pijnboompitten en kaas en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak zoutwatergarnalen rauw & ongepeld
300 g penne
2 el olijfolie
2 tenen knoflook
2 uien
2 el verse rode pesto
250 ml kippenbouillon
2 el pijnboompitten
100 g Parmezaanse kaas