Vaderdagontbijt
Aan de slag
Kook de eieren in 6 min. halfzacht en laat schrikken onder koud stromend water. Zet elk ei in een eierdop. Snijd de appels in parten, verwijder de klokhuizen en snijd in dunne plakjes.
Pel de bananen en snijd in plakjes. Verdeel de appels en bananen over 4 kommetjes en verdeel de frambozen erover.
Leg op 4 bordjes een beschuit, besmeer met de boter en bestrooi met hagelslag. Serveer op een dienblad met de fruitsalade en de gekookte eieren.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Vaderdagontbijt
null personen
315 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 6 min. halfzacht en laat schrikken onder koud stromend water. Zet elk ei in een eierdop. Snijd de appels in parten, verwijder de klokhuizen en snijd in dunne plakjes.
Pel de bananen en snijd in plakjes. Verdeel de appels en bananen over 4 kommetjes en verdeel de frambozen erover.
Leg op 4 bordjes een beschuit, besmeer met de boter en bestrooi met hagelslag. Serveer op een dienblad met de fruitsalade en de gekookte eieren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eieren
2 frizure appels
3 bananen
1 bakje frambozen
4 waldkornbeschuiten
4 tl roomboter
4 el pure hagelslag