Vaderdagontbijt
bewaar
bewaar

Vaderdagontbijt

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 6 min. halfzacht en laat schrikken onder koud stromend water. Zet elk ei in een eierdop. Snijd de appels in parten, verwijder de klokhuizen en snijd in dunne plakjes.

Pel de bananen en snijd in plakjes. Verdeel de appels en bananen over 4 kommetjes en verdeel de frambozen erover.

Leg op 4 bordjes een beschuit, besmeer met de boter en bestrooi met hagelslag. Serveer op een dienblad met de fruitsalade en de gekookte eieren.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vaderdagontbijt

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig