Vanille-ijstopping praline
Aan de slag
Laat in een kleine pan met dikke bodem de suiker en 3 el water op laag vuur langzaam smelten, verhoog de temperatuur en laat het mengsel bruin worden. Voeg de hazelnoten toe en schenk de karamel uit op een stuk bakpapier. Laat 30 min. afkoelen. Breek de praline in stukken en maal 10 sec. in de keukenmachine.
Praliné maken
Instructievideo - 01:27 min.
Vanille-ijstopping praline
nagerecht
null personen
105 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Laat in een kleine pan met dikke bodem de suiker en 3 el water op laag vuur langzaam smelten, verhoog de temperatuur en laat het mengsel bruin worden. Voeg de hazelnoten toe en schenk de karamel uit op een stuk bakpapier. Laat 30 min. afkoelen. Breek de praline in stukken en maal 10 sec. in de keukenmachine.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g suiker
35 g hazelnoten