Pastasalade met kaas en tuinbonen
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Kook de tuinboontjes 6 min. in water zonder zout. Spoel koud onder stromend water. Verwijder de lichtgroene vliesjes van de boontjes (dubbeldoppen).
Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op. Halveer ze. Verhit 2 el van de olie in een koekenpan en voeg de ui en suiker toe. Bak in 8 min. zacht en laat afkoelen. Meng de rest van de olie met de azijn. Voeg peper en zout toe.
Meng de pasta met de boontjes, artisjokharten, ui, dressing, olijven en bosui. Verkruimel de geitenkaas erover.
Tuinbonen dubbeldoppen
Instructievideo - 00:24 min.
Pastasalade met kaas en tuinbonen
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Kook de tuinboontjes 6 min. in water zonder zout. Spoel koud onder stromend water. Verwijder de lichtgroene vliesjes van de boontjes (dubbeldoppen).
Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op. Halveer ze. Verhit 2 el van de olie in een koekenpan en voeg de ui en suiker toe. Bak in 8 min. zacht en laat afkoelen. Meng de rest van de olie met de azijn. Voeg peper en zout toe.
Meng de pasta met de boontjes, artisjokharten, ui, dressing, olijven en bosui. Verkruimel de geitenkaas erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rigatoni
1 pak fijne tuinbonen
1 potje gemarineerde artisjokharten
2 rode uien
1 el suiker
1 el wittewijnazijn
½ potje olijven
1 zakje bosui
150 g geitenkaas