Tuinbonen-bulgursalade met witte kaas
bewaar
bewaar

Tuinbonen-bulgursalade met witte kaas

Lekker veel groente (230 g p.p.), vriendelijk voor de portemonee, klaar in een halfuur... Deze bulgur-salade is al geslaagd nog voordat je 'm op tafel hebt gezet.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen en meng met de azijn. Laat staan tot gebruik. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinbonen ondertussen in ca. 5 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de amandelen in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

Halveer de tomaatjes. Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes. Verkruimel de kaas. Maak een dressing van de olie, de azijn van de ui, peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn

Meng de bulgur met de tuinbonen, tomaat, komkommer, ingelegde rode ui, kaas en dressing. Bestrooi met de amandelen en de peterselie.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tuinbonen-bulgursalade met witte kaas

Lekker veel groente (230 g p.p.), vriendelijk voor de portemonee, klaar in een halfuur... Deze bulgur-salade is al geslaagd nog voordat je 'm op tafel hebt gezet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig