Italiaanse tonijnballetjes
Aan de slag
Verkruimel het brood en meng het met het ei door de tonijn. Voeg peper en zout toe. Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng door de spaghetti.
Verhit ondertussen 3 el olie in een koekenpan en bak de tonijnballetjes in 5 min. voorzichtig rondom bruin en gaar.
Snijd de tomaten in partjes. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Schep de rucola erdoor. Serveer de spaghetti met de balletjes erop en de salade ernaast.
Italiaanse tonijnballetjes
hoofdgerecht
null personen
765 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel het brood en meng het met het ei door de tonijn. Voeg peper en zout toe. Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng door de spaghetti.
Verhit ondertussen 3 el olie in een koekenpan en bak de tonijnballetjes in 5 min. voorzichtig rondom bruin en gaar.
Snijd de tomaten in partjes. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Schep de rucola erdoor. Serveer de spaghetti met de balletjes erop en de salade ernaast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 sneetjes witbrood
1 ei
2 blikjes tonijn in olie
300 g spaghetti
1 potje pasta
5 el olijfolie
600 g trostomaten
1 zak rucola