Rijst met kipragout
Lekker met fijngesneden peterselie.
Aan de slag
Meng in een kom de honing met de azijn en peper en zout. Rasp de winterpeen en schep door de dressing. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de kip in 6 min. goudbruin. Voeg de bloem toe en bak 2 min. mee. Voeg het water en de roomkaas toe en roer tot een gebonden saus ontstaat. Verwarm nog 3 min. op laag vuur. Serveer de kipragout met de rijst en de salade.
Rijst met kipragout
Lekker met fijngesneden peterselie.
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een kom de honing met de azijn en peper en zout. Rasp de winterpeen en schep door de dressing. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de kip in 6 min. goudbruin. Voeg de bloem toe en bak 2 min. mee. Voeg het water en de roomkaas toe en roer tot een gebonden saus ontstaat. Verwarm nog 3 min. op laag vuur. Serveer de kipragout met de rijst en de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el vloeibare honing
4 el azijn
600 g winterpeen
300 g witte rijst
300 g kipfilet
50 g ongezouten roomboter
2 el tarwebloem
100 ml kraanwater
150 g roomkaas kruiden