Kip-champignonragout met rijst
bewaar
bewaar

Kip-champignonragout met rijst

Een ideaal recept voor door de week. In een half uur klaar, dus snel aan tafel.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook in 8 min. beetgaar. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de kip in reepjes en snijd de bieslook fijn.

Verhit de boter in een pan en bak de champignons 3 min. Strooi de bloem erover en verwarm 2 min. al roerend. Meng de bouillon met het water en schenk scheut voor scheut op het champignonmengsel, blijf goed roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Voeg de kip toe en breng ragout op smaak met peper en zout.

Bestrooi het gerecht met de bieslook en serveer met de rijst en de sperziebonen.

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip-champignonragout met rijst

Een ideaal recept voor door de week. In een half uur klaar, dus snel aan tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig