Andijviestamppot met crème fraîche
bewaar
bewaar

Andijviestamppot met crème fraîche

Deze andijviestamppot is extra smeuïg en fris door de crème fraîche.

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in 20 min. gaar. Doe ze na het afgieten terug in de pan. Bak ondertussen de spekreepjes in 7 min. bruin en krokant.

Voeg de melk en boter toe aan de aardappelen en stamp tot puree.

Zet de pan op laag vuur en meng de andijvie er in delen door. Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en Maggi. Bestrooi met de spekjes.

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviestamppot met crème fraîche

Deze andijviestamppot is extra smeuïg en fris door de crème fraîche.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig