Aardappeltonijnschotel
bewaar
bewaar

Aardappeltonijnschotel

1 uur bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bleekselderij schoonmaken, wassen en in plakjes snijden. Aardappels schillen, wassen en in plakjes snijden. Tomaat wassen en in plakjes snijden. Tonijn afgieten. Olijven in stukjes snijden. Ovenschaal invetten. Aardappelplakjes afwisselend met tomaat en bleekselderij dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Tonijn erover scheppen. Saus erover schenken en gladstrijken. Olijven erover strooien. Aardappelschotel in midden van oven in ca. 40 minuten gaar en bruin bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappeltonijnschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig