Groene asperges met parmaham uit de oven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges en kook ze 4 min. in water met zout. Giet af. Verdeel de asperges in porties en wikkel elke portie in een plak ham. Snijd de mozzarella in plakken. Schenk de pastasaus in de ovenschaal en leg de aspergebundeltjes in de saus. Verdeel de mozzarella erover. Zet de schaal ca. 15 min. in de oven.
Asperges schillen
Instructievideo - 00:45 min.
Groene asperges met parmaham uit de oven
bijgerecht
null personen
315 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges en kook ze 4 min. in water met zout. Giet af. Verdeel de asperges in porties en wikkel elke portie in een plak ham. Snijd de mozzarella in plakken. Schenk de pastasaus in de ovenschaal en leg de aspergebundeltjes in de saus. Verdeel de mozzarella erover. Zet de schaal ca. 15 min. in de oven.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse groene asperges
75 g parmaham
125 g Italiaanse mozzarella
350 g pastasaus met mascarpone
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)