Pitabroodjes gevuld met tonijn en kappertjes
Aan de slag
Ui pellen, halveren en in dunne halve ringen snijden. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Slasaus met olie, azijn, zout en peper tot saus roeren. Tonijn in zeef laten uitlekken.
In broodrooster pitabroodjes knapperig en bruin roosteren. Met mes pitabroodjes opensnijden. Pitabroodjes met 1 hand openduwen en vullen met wat sla, 1 eetlepel tonijn, plakjes tomaat, ui, plakjes olijf en kappertjes. Saus erover scheppen.
Pitabroodjes gevuld met tonijn en kappertjes
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen, halveren en in dunne halve ringen snijden. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Slasaus met olie, azijn, zout en peper tot saus roeren. Tonijn in zeef laten uitlekken.
In broodrooster pitabroodjes knapperig en bruin roosteren. Met mes pitabroodjes opensnijden. Pitabroodjes met 1 hand openduwen en vullen met wat sla, 1 eetlepel tonijn, plakjes tomaat, ui, plakjes olijf en kappertjes. Saus erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
2 (roma)tomaten
8 zwarte olijven zonder pit
6 eetlepels (yoghurt)slasaus
1½ eetlepel olijfolie extra vierge
3 theelepels rode wijnazijn
0 zout
0 (versgemalen) peper
2 blikjes tonijn naturel
8 shoarmabroodjes
½ zak slamelange
1½ eetlepel kappertjes