Varkensschnitzel met brie en olijven
Aan de slag
Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In kom tomaat, olijven en kappertjes mengen met zout en peper naar smaak. Schnitzeltjes aan beide kanten bestrijken met pesto en op schaaltje leggen. Plakjes brie ernaast leggen.
In pannetje olie verhitten en 1 varkensschnitzeltje in 3 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat tomaatmengsel erbij scheppen en plakje brie op vlees leggen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en brie in 2-3 min. laten smelten.
Varkensschnitzel met brie en olijven
bijgerecht
null personen
325 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In kom tomaat, olijven en kappertjes mengen met zout en peper naar smaak. Schnitzeltjes aan beide kanten bestrijken met pesto en op schaaltje leggen. Plakjes brie ernaast leggen.
In pannetje olie verhitten en 1 varkensschnitzeltje in 3 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat tomaatmengsel erbij scheppen en plakje brie op vlees leggen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en brie in 2-3 min. laten smelten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tomaten
6 zwarte olijven zonder pit
1 eetlepel kappertjes
0 versgemalen peper
8 minivarkensschnitzels
4 eetlepels groene pesto
8 plakjes brie
0 olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel