Varkensschnitzel met brie en olijven
bewaar
bewaar

Varkensschnitzel met brie en olijven

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In kom tomaat, olijven en kappertjes mengen met zout en peper naar smaak. Schnitzeltjes aan beide kanten bestrijken met pesto en op schaaltje leggen. Plakjes brie ernaast leggen.

In pannetje olie verhitten en 1 varkensschnitzeltje in 3 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat tomaatmengsel erbij scheppen en plakje brie op vlees leggen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en brie in 2-3 min. laten smelten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensschnitzel met brie en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig