Minipizza's met roodlof en tijm
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie deeg kneden. Van deeg 8 kleine platte rondjes vormen. Knoflook pellen en fijnhakken. Lof schoonmaken, wassen en grof snijden. In kommetjes crème fraîche, knoflook, kappertjes en peper door elkaar roeren en deeg ermee bestrijken. Helft van roodlof, stukjes tijm en olijven over bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie. Pizza's in midden van oven in ca. 25 minuten gaarbakken. Minipizza's garneren met rest van reepjes roodlof. Lekker (in plaats van brood) bij een voorgerecht.
Minipizza's met roodlof en tijm
bijgerecht
null personen
305 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie deeg kneden. Van deeg 8 kleine platte rondjes vormen. Knoflook pellen en fijnhakken. Lof schoonmaken, wassen en grof snijden. In kommetjes crème fraîche, knoflook, kappertjes en peper door elkaar roeren en deeg ermee bestrijken. Helft van roodlof, stukjes tijm en olijven over bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie. Pizza's in midden van oven in ca. 25 minuten gaarbakken. Minipizza's garneren met rest van reepjes roodlof. Lekker (in plaats van brood) bij een voorgerecht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ pak mix voor pizzabodem
3 eetlepels (olijf)olie
2 teentjes knoflook
1 struikje saladelof
3 eetlepels creme fraiche
1 eetlepel kappertjes
0 peper
2 takjes verse tijm
8 zwarte olijven zonder pit