Minipizza's met roodlof en tijm
bewaar
bewaar

Minipizza's met roodlof en tijm

45 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie deeg kneden. Van deeg 8 kleine platte rondjes vormen. Knoflook pellen en fijnhakken. Lof schoonmaken, wassen en grof snijden. In kommetjes crème fraîche, knoflook, kappertjes en peper door elkaar roeren en deeg ermee bestrijken. Helft van roodlof, stukjes tijm en olijven over bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie. Pizza's in midden van oven in ca. 25 minuten gaarbakken. Minipizza's garneren met rest van reepjes roodlof. Lekker (in plaats van brood) bij een voorgerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minipizza's met roodlof en tijm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig