Mediterrane poffertjes
Aan de slag
Poffertjesbeslag maken van poffertjesmix, melk, ei en 2 eetlepels olie. Olijven in plakjes snijden. Olijven en kappertjes door beslag scheppen. Poffertjespan invetten met olie en verhitten. Van beslag ca. 40 poffertjes bakken. Poffertjes die klaar zijn warmhouden. Poffertjes over vier borden verdelen. Rest van olie erover sprenkelen en garneren met tomatentapenade.
Mediterrane poffertjes
voorgerecht
null personen
300 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Poffertjesbeslag maken van poffertjesmix, melk, ei en 2 eetlepels olie. Olijven in plakjes snijden. Olijven en kappertjes door beslag scheppen. Poffertjespan invetten met olie en verhitten. Van beslag ca. 40 poffertjes bakken. Poffertjes die klaar zijn warmhouden. Poffertjes over vier borden verdelen. Rest van olie erover sprenkelen en garneren met tomatentapenade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g mix voor poffertjes
200 ml halfvolle melk
1 ei (M)
4 eetlepels extra vierge olijfolie
8 zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels kappertjes
4 eetlepels tomatentapenade
Dit heb je nodig
poffertjespan