Pure-chocolademuffins met cognac
bewaar
bewaar

Pure-chocolademuffins met cognac

20 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

In vuurvaste kom chocolade breken. Kom in pan met laagje kokend water zetten en chocolade (au-bain-marie) al roerend laten smelten. Chocolade door mascarpone roeren. Ca. 1/2 uur in koelkast zetten.

Muffins overlangs voorzichtig in vieren snijden. Onderste 3 lagen licht besprenkelen met cognac en royaal bestrijken met chocolademascarpone. Afdekken met bovenste laag. Op bordje zetten, bestuiven met cacao en garneren met physalis. Serveren met koffie en eventueel een glas cognac.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pure-chocolademuffins met cognac

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig