Arretjescakejes met cognac
Aan de slag
Verkruimel de bisuitjes in de keukenmachine of sla met een deegroller een paar keer op de verpakking. Smelt de boter op laag vuur. Roer er de cacao, de basterdsuiker en de cognac door. Voeg als laatste de koekkruimels toe. Bekleed de vormpjes ruim met huishoudfolie. Schep het mengsel erin. Laat de arretjescakejes een paar uur in de koelkast opstijven. Trek de cakejes voorzichtig aan de folie uit de vorm. Verwijder de folie. Smelt de chocolade 2 minuten in de magnetron en schenk deze over de arretjescakejes.
Arretjescakejes met cognac
nagerecht
null personen
485 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Verkruimel de bisuitjes in de keukenmachine of sla met een deegroller een paar keer op de verpakking. Smelt de boter op laag vuur. Roer er de cacao, de basterdsuiker en de cognac door. Voeg als laatste de koekkruimels toe. Bekleed de vormpjes ruim met huishoudfolie. Schep het mengsel erin. Laat de arretjescakejes een paar uur in de koelkast opstijven. Trek de cakejes voorzichtig aan de folie uit de vorm. Verwijder de folie. Smelt de chocolade 2 minuten in de magnetron en schenk deze over de arretjescakejes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rol San Francisco biscuitjes naturel
250 g roomboter
2 el cacaopoeder
200 g bruine basterdsuiker
2 el cognac
50 g pure chocolade
Dit heb je nodig
huishoudfolie
eenpersoonspuddingvormpjes