Clubsandwich met radijs
bewaar
bewaar

Clubsandwich met radijs

In ieder geval voor vegetariërs, deze clubsandwich. Maar we kunnen ons voorstellen dat iedereen 'm wel wil proeven!

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Doe de peen julienne in een kom en meng de honing en het limoensap erdoor. Snijd de bieslook fijn. Breek de eieren boven een andere kom. Voeg de bieslook, peper en zout toe en klop los met een vork. Verhit de olie in een koekenpan en voeg het eimengsel toe. Bak de omelet in 5 min. op middelhoog vuur. Keer als het ei is gestold en bak nog 1 min. op de andere kant. Neem uit de pan en snijd de omelet in kwarten.

Snijd 12 sneetjes van het brood. Verhit de grillpan en gril steeds 2 sneetjes brood in 3 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Leg ⅓ van de gegrilde sneetjes brood op borden. Besmeer royaal met houmous. Verdeel er wat rucola over. Verdeel de peen julienne over de rucola en bedek met plakjes radijs. Bedek elke sandwich weer met een sneetje brood.

Besmeer weer royaal met houmous. Verdeel er weer wat rucola over en leg er een stuk omelet op. Besmeer de laatste sneetjes brood met de rest van de houmous en leg ze met de besmeerde kant naar beneden op de sandwich. Steek er een satéprikker in om te voorkomen dat de sandwich uit elkaar valt. Snijd de clubsandwiches schuin door en serveer.

Julienne snijden

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Clubsandwich met radijs

In ieder geval voor vegetariërs, deze clubsandwich. Maar we kunnen ons voorstellen dat iedereen 'm wel wil proeven!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig