Amuse van kalfsfilet en kwartelei
bewaar
bewaar

Amuse van kalfsfilet en kwartelei

Chic borrelhapje op zelfgemaakte toastjes.

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het brood in sneetjes (1 sneetje per 2 personen) van een ½ cm dik en halveer in de breedte. Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en bak de sneetjes brood.

Breng water aan de kook in een steelpan. Kook de kwarteleitjes 2 min. en 30 sec. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel en halveer ze in de lengte.

Leg elk toastje op een bord. Leg op elk toastje 2 blaadjes rucola. Vorm met 2 theelepels langwerpige balletjes (quenelles) kalfsfilet en verdeel ze over de toastjes. Bestrooi met wat uitjes.

Snijd de cherrytomaten in 4 partjes. Leg op elk toastje 1 partje tomaat en een ½ kwarteleitje. Verdeel de augurken erover. Garneer met de bieslook. Bestrooi met peper.

variatietipKun je in jouw winkel geen kalfsfilet met uitjes vinden, vervang hem dan door filet americain.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Amuse van kalfsfilet en kwartelei

Chic borrelhapje op zelfgemaakte toastjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig