Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
bewaar
bewaar

Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Citroen goed schoonboenen onder koud stromend water en 4 plakjes eraf snijden. In kleine pan (op vlamverdeler) Hollandaisesaus al roerend zachtjes verwarmen. Rest van citroen iets erboven uitknijpen en sap erdoor roeren. Zalmsteaks op magnetronbestendig bord leggen en in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 1 à 1 1/2 minuut verwarmen. Pannenkoekjes op bord leggen en op vol vermogen (700 Watt) 1 à 1 1/2 minuut verwarmen, halverwege keren. Pannenkoekjes op vier borden leggen. Beetje saus erop scheppen. Zalmsteaks in stukken snijden en op pannenkoekjes leggen. Garneren met plakje citroen. Rest van saus rond taartjes druppelen. Kappertjes eromheen strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig