Wraps met warmgerookte zalm
Zonnige wrap met roomkaas en frisse komkommer. Je lunchte zelden zo lekker!
Aan de slag
Komkommer in lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. De komkommerhelften met dunschiller of kaasschaaf in linten schaven, met keukenpapier droogdeppen. Tortilla's op werkvlak uitspreiden en dik bestrijken met roomkaas. Bestrooien met zout en grofgemalen peper. Komkommerlinten iets onder midden leggen.
Vel van zalmsteaks verwijderen en vis in stukjes verdelen. Zalm en rucola over tortilla's verdelen. Zijkanten van tortilla over vulling vouwen en tortilla's stevig oprollen. Wraps schuin halveren en elk afzonderlijk strak verpakken in plasticfolie. Wraps tot gebruik gekoeld bewaren.
Wraps met warmgerookte zalm
Zonnige wrap met roomkaas en frisse komkommer. Je lunchte zelden zo lekker!
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Komkommer in lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. De komkommerhelften met dunschiller of kaasschaaf in linten schaven, met keukenpapier droogdeppen. Tortilla's op werkvlak uitspreiden en dik bestrijken met roomkaas. Bestrooien met zout en grofgemalen peper. Komkommerlinten iets onder midden leggen.
Vel van zalmsteaks verwijderen en vis in stukjes verdelen. Zalm en rucola over tortilla's verdelen. Zijkanten van tortilla over vulling vouwen en tortilla's stevig oprollen. Wraps schuin halveren en elk afzonderlijk strak verpakken in plasticfolie. Wraps tot gebruik gekoeld bewaren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
4 tortillawraps
150 g roomkaas naturel
2 warmgerookte zalmsteaks
20 g tuinkers
Dit heb je nodig
plasticfolie