Wraps met warmgerookte zalm
bewaar
bewaar

Wraps met warmgerookte zalm

Zonnige wrap met roomkaas en frisse komkommer. Je lunchte zelden zo lekker!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Komkommer in lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. De komkommerhelften met dunschiller of kaasschaaf in linten schaven, met keukenpapier droogdeppen. Tortilla's op werkvlak uitspreiden en dik bestrijken met roomkaas. Bestrooien met zout en grofgemalen peper. Komkommerlinten iets onder midden leggen.

Vel van zalmsteaks verwijderen en vis in stukjes verdelen. Zalm en rucola over tortilla's verdelen. Zijkanten van tortilla over vulling vouwen en tortilla's stevig oprollen. Wraps schuin halveren en elk afzonderlijk strak verpakken in plasticfolie. Wraps tot gebruik gekoeld bewaren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met warmgerookte zalm

Zonnige wrap met roomkaas en frisse komkommer. Je lunchte zelden zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig