Zeewolf met peterseliesaus
Aan de slag
Kook de krieltjes in water met zout in 15 min. gaar.
Doe ondertussen de crème fraîche en peterselie in een kom en pureer met de staafmixer. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp toe aan de crème fraîche en breng op smaak met 2 el citroensap en peper en zout.
Verhit 2 el olie en bak de vis op middelhoog vuur in 8 min. gaar. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Verdeel de krieltjes, vis en spinazie over 4 borden en serveer met de peterseliesaus.
Vis en vlees bakken
Instructievideo - 00:58 min.
Zeewolf met peterseliesaus
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes in water met zout in 15 min. gaar.
Doe ondertussen de crème fraîche en peterselie in een kom en pureer met de staafmixer. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp toe aan de crème fraîche en breng op smaak met 2 el citroensap en peper en zout.
Verhit 2 el olie en bak de vis op middelhoog vuur in 8 min. gaar. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Verdeel de krieltjes, vis en spinazie over 4 borden en serveer met de peterseliesaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje aardappelen
1 bekertje crème fraîche
1 bakje platte peterselie
1 citroen
4 el olijfolie
4 zeewolfhaasjes
2 zakken spinazie
Dit heb je nodig
staafmixer