Zuurkoolgratin met vis
bewaar
bewaar

Zuurkoolgratin met vis

20 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met 25 g boter en flink wat peper.

Laat de zuurkool uitlekken. Verwarm op laag vuur en meng met de komijn en crème fraîche.

Leg de zalm in de ingevette ovenschaal en verdeel eerst de zuurkool en vervolgens de aardappelpuree erover. Maak er met de tanden van een vork een patroon in. Verdeel er 25 g boter in klontjes over en bestrooi met het paneermeel.

Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zuurkoolgratin met vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig