Karbonade met bieslookroomsaus
bewaar
bewaar

Karbonade met bieslookroomsaus

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 20 min. goudbruin en gaar.

Schil de stengels bleekselderij in de lengte met een dunschiller en snijd ze in stukken van 5 cm. Kook in 8 min. beetgaar.

Verhit in een andere koekenpan 2 el olie. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak het vlees in 8 min. bruin en gaar.

Neem het vlees uit de pan. Voeg de wijn en crème fraîche toe, roer door en laat de saus 1 min. koken. Leg het vlees terug in de pan. Voeg de bieslook met peper en zout toe.

Verdeel de karbonades met de bieslookroomsaus en bleekselderij over 4 borden. Serveer met de krieltjes.

algemeenEten er kinderen mee? Vervang de wijn dan door kippenbouillon (van tablet).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Karbonade met bieslookroomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig