Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g broccoli
2 schaaltjes roodbaarsfilet
2 eetlepels bloem
25 g boter
1 duopak krieltjes
1 pakje crème fraîche
50 ml droge witte wijn
2 eetlepels kappertjes