Biefstuk met hoisin-pindasaus
bewaar
bewaar

Biefstuk met hoisin-pindasaus

30 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Bestrijk het vlees met de sojasaus en 2 el zonnebloemolie. Verwarm al roerend de pindakaas, hoisinsaus en 100 ml water in 3 min tot een gladde saus.

Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen. Meng het citroensap met 2 el zonnebloemolie, de sesamolie, honing en zout. Schep door de sla en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.

Bak het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten en snijd in plakjes. Bereid de mie volgens de aan­wijzingen op de verpakking. Verdeel de mie, biefstuk, saus en salade over 4 kommen.

algemeenSesamolie en hoisinsaus zijn ook lekker in Aziatische wokgerechten.

Biefstuk met pepersaus maken

Instructievideo - 04:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met hoisin-pindasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig