Biefstuk met hoisin-pindasaus
Aan de slag
Bestrijk het vlees met de sojasaus en 2 el zonnebloemolie. Verwarm al roerend de pindakaas, hoisinsaus en 100 ml water in 3 min tot een gladde saus.
Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen. Meng het citroensap met 2 el zonnebloemolie, de sesamolie, honing en zout. Schep door de sla en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.
Bak het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten en snijd in plakjes. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de mie, biefstuk, saus en salade over 4 kommen.
Biefstuk met pepersaus maken
Instructievideo - 04:54 min.
Biefstuk met hoisin-pindasaus
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk het vlees met de sojasaus en 2 el zonnebloemolie. Verwarm al roerend de pindakaas, hoisinsaus en 100 ml water in 3 min tot een gladde saus.
Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen. Meng het citroensap met 2 el zonnebloemolie, de sesamolie, honing en zout. Schep door de sla en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.
Bak het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten en snijd in plakjes. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de mie, biefstuk, saus en salade over 4 kommen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g biefstuk
2 el sojasaus
4 el zonnebloemolie
4 el pindakaas
2 el hoisin woksaus
2 el sesamzaad
1 citroen
1 el sesamolie
1 el honing
1 krop ijsbergsla
1 zakje bosui
1 pak Chinese eiermie