Teriyaki-biefstuk met noedels.
In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.
Aan de slag
Verwijder de stronk en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 min. gaar, af en toe omroeren. Snijd intussen stoneleeks in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.
Verhit de olie in de wok en schroei de biefstuk in 2 min. op hoog vuur rondom dicht. Schep de stoneleeks en teriyakisaus door de biefstuk en bak nog 1 min.
Giet de mie en broccoli af en schep deze op het bord. Schep de biefstuk met saus op de noedels en strooi het sesamzaad erover.
Teriyaki-biefstuk met noedels.
In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de stronk en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 min. gaar, af en toe omroeren. Snijd intussen stoneleeks in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.
Verhit de olie in de wok en schroei de biefstuk in 2 min. op hoog vuur rondom dicht. Schep de stoneleeks en teriyakisaus door de biefstuk en bak nog 1 min.
Giet de mie en broccoli af en schep deze op het bord. Schep de biefstuk met saus op de noedels en strooi het sesamzaad erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g broccoli
70 g Chinese eiermie
4 stoneleeks uien
1 biefstuk
2 el traditionele olijfolie
3 el teriyakisaus
2 tl sesamzaad
Dit heb je nodig
wok