Japanse rundvleesreepjes met eiermie
bewaar
bewaar

Japanse rundvleesreepjes met eiermie

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 3 min. Schep de reepjes op een bord en houd ze warm onder een deksel. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 1 min. lichtbruin en schud het op een bord.

Roerbak de paksoistelen en de champignons in dezelfde wok in 4-5 min. knapperig en gaar. Schep het paksoiblad erdoor. Voeg de vleesreepjes en de teriyakisaus toe en roerbak nog 1-2 min. Breng op smaak met peper.

Verdeel de mie en de vleesreepjes over 4 kommen. Bestrooi met het sesamzaad.

algemeenVervang de champignons door kastanjechampignons voor een extra stevige beet en volle smaak.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse rundvleesreepjes met eiermie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig