Roergebakken mosselen met mie
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Mosselen volgens gebruiksaanwijzing wassen en uitzoeken. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Knoflook en roerbakgroente 2 min. bakken. Mosselen toevoegen en 2 min. al omscheppend verhitten. Prei toevoegen en voortdurend omscheppen tot alle mosselen open zijn. Teriyakisaus door mosselen scheppen. Mosselen met mie serveren.
Roergebakken mosselen met mie
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Mosselen volgens gebruiksaanwijzing wassen en uitzoeken. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Knoflook en roerbakgroente 2 min. bakken. Mosselen toevoegen en 2 min. al omscheppend verhitten. Prei toevoegen en voortdurend omscheppen tot alle mosselen open zijn. Teriyakisaus door mosselen scheppen. Mosselen met mie serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese eiermie
1 bak mosselen
2 teentjes knoflook
3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 zak Thaise roerbakmix
½ zak gesneden prei
1 zakje Japanse teriyakisaus
Dit heb je nodig
wok