Sesamnoedels met varkensreepjes
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een wok en rooster het sesamzaad in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de gember fijn.
Verhit de wok en schenk de olie erin. Bak de gember en knoflook 1 min. Voeg het vlees, de suiker en honing toe en roerbak 3 min. Doe de kool erbij en schep 3 min. om tot de kool voldoende geslonken is. Voeg de mie toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met de sojasaus en sesamolie. Bestrooi met het sesamzaad en verdeel over 4 kommen.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Sesamnoedels met varkensreepjes
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een wok en rooster het sesamzaad in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de gember fijn.
Verhit de wok en schenk de olie erin. Bak de gember en knoflook 1 min. Voeg het vlees, de suiker en honing toe en roerbak 3 min. Doe de kool erbij en schep 3 min. om tot de kool voldoende geslonken is. Voeg de mie toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met de sojasaus en sesamolie. Bestrooi met het sesamzaad en verdeel over 4 kommen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese eiermie
2 el sesamzaad
2 cm verse gember
3 el zonnebloemolie
3 tenen knoflook
1 schaal filetlapjes
1 el bruine suiker
2 el vloeibare honing
1 Chinese kool
3 el sojasaus
1 el sesamolie