Koolsoep met varkensreepjes
bewaar
bewaar

Koolsoep met varkensreepjes

10 min. bereiden / 30 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de gember fijn. Meng in een kom met de sojasaus, sesamolie, knoflook en het vlees. Laat 30 min. marineren.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Roerbak het vlees met marinade 1 min. Voeg de kool, paprika en rode peper toe en roerbak nog 4 min. Voeg 1 1/2 liter water en de bouillontabletten toe en breng aan de kook. Schep in 4 kommen en bestrooi met de bosui. Serveer de rijst er apart bij.

algemeenU kunt het vlees een paar uur van tevoren marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg stap 2 van het recept zodra u het vlees uit de koelkast haalt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolsoep met varkensreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig