Zoetzure filetlapjes met paksoi
bewaar
bewaar

Zoetzure filetlapjes met paksoi

Bordje rijst met knapperige groenten: in een kwartiertje klaar

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een wok. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg water toe en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken tot al het water is opgenomen.

Verhit ondertussen olie in een hapjespan. Bestrooi de filetlapjes met peper en eventueel zout en bak ze in 2 min. bruin. Schenk de roerbaksaus erbij en verwarm op laag vuur 3 min.

Snipper de ui grof en de paksoi in repen. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de paksoi toe en bak in 1 min. knapperig.

Verdeel de rijst over diepe borden. Schep de filetlapjes met zoetzure saus erbij. Serveer met de paksoi.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoetzure filetlapjes met paksoi

Bordje rijst met knapperige groenten: in een kwartiertje klaar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig