Zoetzure filetlapjes met paksoi
Bordje rijst met knapperige groenten: in een kwartiertje klaar
Aan de slag
Verhit de olie in een wok. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg water toe en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken tot al het water is opgenomen.
Verhit ondertussen olie in een hapjespan. Bestrooi de filetlapjes met peper en eventueel zout en bak ze in 2 min. bruin. Schenk de roerbaksaus erbij en verwarm op laag vuur 3 min.
Snipper de ui grof en de paksoi in repen. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de paksoi toe en bak in 1 min. knapperig.
Verdeel de rijst over diepe borden. Schep de filetlapjes met zoetzure saus erbij. Serveer met de paksoi.
Kool snijden
Instructievideo - 01:26 min.
Zoetzure filetlapjes met paksoi
Bordje rijst met knapperige groenten: in een kwartiertje klaar
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg water toe en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken tot al het water is opgenomen.
Verhit ondertussen olie in een hapjespan. Bestrooi de filetlapjes met peper en eventueel zout en bak ze in 2 min. bruin. Schenk de roerbaksaus erbij en verwarm op laag vuur 3 min.
Snipper de ui grof en de paksoi in repen. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de paksoi toe en bak in 1 min. knapperig.
Verdeel de rijst over diepe borden. Schep de filetlapjes met zoetzure saus erbij. Serveer met de paksoi.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el zonnebloemolie
300 g roerbakrijst
600 ml kraanwater
300 g filetlapjes à la minute
550 g Chinese roerbaksaus zoetzuur
2 rode uien
1 paksoi