Spinaziestamp
bewaar
bewaar

Spinaziestamp

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

Bestrooi de tartaartjes met peper en zout. Verhit 25 g boter in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. bruin en gaar.

Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de pureestamper met de melk en 25 g boter tot een smeuïge puree. Zet de pan op laag vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Voeg de paprika toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot over 4 borden en leg er een tartaartje bij.

algemeenVervang voor een iets zoetere smaak de puntpaprika door 1/2 potje gegrilde rode paprika's (a 295 g).

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziestamp

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig