Lasagne met roomsaus
bewaar
bewaar

Lasagne met roomsaus

35 min. bereiden / 35 min. wachten

14 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een pan. Meng de bloem erdoor. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden. Doe de melk, room en het bouillontablet erbij en breng al roerend aan de kook. Voeg de tomaten en 2/3 van de kaas toe en draai het vuur uit.

Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de ui op laag vuur 25 min. Voeg na 12 min. de azijn toe. Verhit 5 el olie in een andere koekenpan en bak de pancetta op middelhoog vuur in 3 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Bak de knoflook 1 min. in het bakvet. Bak de bevroren boontjes 1 min. mee.

Schep wat saus in de schaal en bedek met lasagnebladen. Schep er wat ui, saus en pancetta op en bedek met lasagnebladen. Schep er wat saus en tuinboontjes op. Herhaal tot alles op is. Eindig met saus, tuinboontjes en de rest van de kaas. Bak ca. 35 min. in de oven. Lekker met groentecrisps (chips, zak 100 g).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne met roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig