Aardappelsalade met groene kruiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in 15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen. Snijd ondertussen de dille, de blaadjes van de platte peterselie en de bieslook grof. Meng de mierikswortel, wittewijnazijn, vloeibare honing, zonnebloemolie en peper en zout naar smaak. Halveer de krieltjes en meng ze met de kruiden en dressing. Serveer lauwwarm of koud.
Aardappelsalade met groene kruiden
bijgerecht
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in 15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen. Snijd ondertussen de dille, de blaadjes van de platte peterselie en de bieslook grof. Meng de mierikswortel, wittewijnazijn, vloeibare honing, zonnebloemolie en peper en zout naar smaak. Halveer de krieltjes en meng ze met de kruiden en dressing. Serveer lauwwarm of koud.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappelen
1 bakje dille
1 bakje platte peterselie
1 bakje bieslook
2 tl mierikswortel
2 el wittewijnazijn
1 tl vloeibare honing
4 el zonnebloemolie